Bakan Varank'tan Gülşen paylaşımı... "Diğer ahlaksızlar da aynı muameleyi gördü"

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'tan Gülşen paylaşımı... ""Diğer ahlaksızlar da aynı muameleyi gördü... Bundan kim neden rahatsız olur?"

SİYASET 26.08.2022, 13:24 26.08.2022, 13:32
Bakan Varank'tan Gülşen paylaşımı... "Diğer ahlaksızlar da aynı muameleyi gördü"

Şarkıcı Gülşen'in İmam Hatip'liler hakkında söylediği sözlere tepkiler ve konuyla ilgili sosyal medyadaki tartışmalar devam ediyor. 

Gülşen bir mekanda verdiği konser sırasında bir kişi hakkında “İmam hatipte okumuş daha önce kendisi, sapıklığı oradan geliyor” şeklinde ifadeler kullanmış ve bu sözleriyle ilgili hakkında soruşturma başlatılmıştı. Soruşturma kapsamında gözaltına alınan Gülşen, sevk edildiği sulh ceza hakimliği tutuklanmasına hükmetmişti. Hakkında tutuklama kararı verilen şarkıcı Gülşen, dün gece Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi. 

Gülşen'in tutuklanması ile ilgili tartışmalar konusunda Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'tan da dikkat çekici bir paylaşım geldi. 

Bakan Varank, paylaşımında daha önce Başak Demirtaş'a, Alevilere, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e hakaret eden kişiler hakkında tutuklama kararları verildiğini hatırlattı. 

"O ahlaksızlar da aynı muameleyi görmüş... Bundan kim, neden rahatsız olur?"

Bakan Varank, paylaşımında, "Başak Demirtaş’a hakaret eden ahlaksız, Alevi vatandaşlarımıza hakaret eden ahlaksız, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e hakaret eden ahlaksız, hangi muameleyi görmüşse; İmam Hatiplilere hakaret eden ahlaksız da aynı muameleyi görmüş… Bundan kim, neden rahatsız olur?" ifadelerine yer verdi ve söz konusu olaylarla ilgili haberlerin görüntülerini paylaştı. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@