banner163

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Eskişehir'e önemli mesajlar!

Eskişehir'e gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Eskişehir ve gündemle ilgili önemli açıklamalar...

SİYASET 23.10.2021, 13:47 23.10.2021, 17:46
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Eskişehir'e önemli mesajlar!

medyamidas.com - Cumhurbaşkanı Erdoğan, Eskişehir'de... Erdoğan, ilk olarak Vehbi Koç Kongre Merkezi'nde yoğun katılımla gerçekleşen AK Parti İl Danışma Toplantısı'na katıldı ve önemli açıklamalarda bulundu... 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları: 

"Eskişehir teşkilatımızın kıymetli mensupları, değerli dava ve yol arkadaşlarım, sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum... Buradan skişehir'in tm ilçelerini tüm mahallerini yürekten selamlıyorum... Sizlerin şahsında Eskişehir teşkilatımızın her bir mensubuna, salonlara sığmayan bu coşkunuz ve ahde vefanız için teşekkür ediyorum. 

Rabbim muhabbetimizi daim eylesin diyorum. 

Eskişehir İl Başkanı ve il yönetimine böyle bir buluşmayı gerçekleştirdikleri için teşekkürlerimi sunuyorum. 

Kuruluşundan bugüne kadar Eskişehir teşkilatında görev alan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. 

Biz bugünlere büyük ve güçlü Türkiye sevdasına gönül veren isimsiz kahramanların gayretleriyle geldik. 

Bugünlere yılın her günü, her saati kendini bu davaya adayan arkadaşlarımızın mücadelesi ile geldik. Mevlaya dua edip gözyaşı döken büyüklerimizle geldik. 

Biz bugünlere niyetlerimizi temiz tuttuğumuz, kibre nefsimizi kaptırmadığımız için geldik."

"Bizi iktidarda tutan bu ruhtur... Yolumuz Eskişehir'i fetheden 2. Kılıçarslan'ın yoludur.."

"Bizi iktidarda tutan ruh işte budur... 

Bizim yolumuz Eskişehir'i fetheden 2. Kılıçarslan'ın yoludur... 

Bizim yolumuz aşık Yunus'un yoludur... Bizim yolumuz Yunan'a kök söktüren Eskişehirli şehit ve gazilerimizin yoludur... "

"Hiç kimseyi ayırmadan, dışlamadan... Bizde ayrımcılık yok"

AK Partili kadrolar olarak uzun ince bu yolda başımız dik, alnımız ak bir şekilde 20 yıldır yürüyoruz. İlk günkü aşkla... Hiç kimseyi ayırmadan, dışlamadan 84 milyonun tamamını kucaklamaya çalışıyoruz. Ayrımcılık bizde yok... 

Gençler gördüğünüz gibi dimdik ayaktayız.

Milletimizin kardeşliğini güçlendirmek dışında şimidye dek hiçbir amaç gütmedik, gütmüyoruz. Dün olduğu gibi bugün de Türkiye'de huzurun, barışın, istikrarın teminatı AK Parti ve Cumhur İttifakı'dır. 

Cumhuriyet'in 100. yılını kutlayacağımız 2023 yılına da ülkemizi inşallah selametle kavuşturacağız." 

"Sevgili gençler bunu iyi anlatın... Bu kifayetsizler 'Türkiye'nin Afrika'da ne işi var' diyor"

Kardeşlerim dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri olma hedefimize eninde sonunda ulaşacağız. Bu uğurda hızımızı kesmeden çalışmaya devam ediyoruz. 

Bakınız, hafta başından itibaren 3 ülkeyi kapsayan dört günlük bir Afrika ziyareti gerçekleştirdik. Cumhurbaşkanlığı düzeyinde yapılan ilk ziyarette Angola'da 7 anlaşma imzaladık. Togo'da komşu ülkeleri de davet ederek görüşmeler yaptık. 4 ülke ile Togo'da yaptığımız bu görüşme çok çok manidardı. 

Nijerya'da da çok çok önemli kararlar aldık. Türkiye'nin hiçbir varlık göstermediği coğrafyalardı. Türkiye oraları bilmiyordu tanınmıyordu. Bizden önce ülkemizin bilinmediği, tanınmadığı yerlerdi. Bugün kıtanın her yerinde Türk milletinin yardım elini uzatan sivil toplum kuruluşlarını görmekten iftihar ediyorum. Şimdi toplam ticaretimiz 25 milyar doları aşıyor. 

Tabii Türk müteahhitler mega projelere de imza atıyor. Afrika çapındaki yatırımlarımızın değeri 26 milyar doları geçiyor. 

Türkiye'deki üniversitelerden mezun 11 bini aşkın genç gönül elçilerimiz olarak kendi toplumlarına hizmet ediyor. Bu başarı hepimizin ortak başarısıdır. 

Türkiye sadece Afrika kıtasında değil, farklı coğrafyalarda yazdığımız destan hepimizin ortak destanıdır. Bu yatırımlardan ve başarılardan kimse gocunmamalı, bilakis herkes gurur duymalıdır. 

Sevgili gençler bunu iyi anlatın... Ufku dar olanlar, ufku Ankara'nın ötesine geçemeyenler bizim dış politikamızı maalesef anlayamıyor. Zihnini kiralamış kesimlerin de bunlardan rahatsızlık duyduğunu görüyoruz. Hayatında hiç ticaret yapmamış bu kiyayetsizler "Türkiye'nin Afrika'da ne işi var" diyor. 

Türkiye'nin daha adil bir dünya idealiyle verdiği mücadele sömürgecileri fevkalede rahatsız ediyor. 

Siz değil misiniz, Cezayir'de 1 milyon insanı katlettiniz, Nijerya'da, Ruanda'da katlettiniz... Kim bunlar? Batı, batı... Bunların önce insanlığı öğrenmeleri lazım. Türkiye'den öğrenmeleri lazım. 

Çünkü bizi Afrika politikamız nedeniyle eleştirenlere Afrikalı kardeşlerimiz fazlasıyla veriyor. 

Afrika ile ilişkilerimizi güçlendirmeyi sürdüreceğiz."

"Eskişehir'e 2,7 milyar liralık yatırımlar... 106 ayrı eser"

"Yurtdışında bu adımları atarken ülkemizi de ihmal etmiyoruz. 

Hemen her hafta ülkemizin bir şehrini ziyaret ederek yapımı tamamlanan eserlerin toplu açılış heyecanını milletimizle birlikte yaşıyoruz.

Hizmet yolculuğumuzu Eskişehir'de devam ettiriyoruz. 

Toplantımızın ardından, Çin'in Haer firmasının şehrimizde kurduğu beyaz eşya fabrikası ile birlikte 52 fabrika ve alt yapı tesislerinin açılışını bugün gerçekleştireceğiz. 

Akabinde Vilayet Meydanı'nda da toplam yatırım bedelleri 2,7 milyar lirayı aşan 106 ayrı kalem eserin toplu açılışını gerçekleştireceğiz."

"Ya ana muhalefet CHP... Bunların Eskişehir'de nesi var, yaptığın hangi eser var"

"Ben size ne anlatıyorum? Şu iki kalemi düşünün... Yaklaşık 160 ayrı tesis... Ya bu ana muhalefet CHP... Bunların Eskişehir'de nesi var, yaptığı hangi eser var... Bunlardan bol bol nasihat dinlersiniz... Hep söylüyorum ya Ziya Paşa'nın sözünü... "Eşek ölür kalır semeri, insan ölür kalır eseri"

Biz eserlerimizle konuşuyoruz, onlar... Gelirken Şehir Hastanesi'nin önünden geçtik. Ya biz buyuz işte... Devasa Eskişehir Şehir Hastanesi, hamdolsun... 

İnşallah, bunlar ardı ardına devam ediyor. Bugün tabii Millet Bahçesi'nin açılışını da yapacağız. En güzel şekilde Eskişehir'e kazandırdık."

"Eskişehir'i hedeflerine yaklaştıran tüm bu yatırımlar..."

"Eskişehir'i hedeflerine yaklaştıran tüm bu yatırımların tüm Eskişehirlilere hayırlı olmasını diliyorum... Allah ömür, millet de yetki verdikçe Eskişehir ile birlikte Türkiye'nin tüm vilayetleri için çalıştırmayı sürdüreceğiz. Eskişehir, 2023'te sandıkları patlatmaya var mıyız! Durmak yok yola devam... Çok çalışacağız... Kapı kapı çok dolaşacağız. 2023 yaklaştıkça CHP'nin başını çektiği muhalefetin provakasyonları da artıyor. 

Milleti siyaset kurumundan soğutmak için yalan dahil her şeyi deniyorlar. Taciz, tecavüz, tüm bu skandalları insanlarımızın gözünden kaçırmak için her şeyi yapıyorlar. Kadrolu militanlarını öne sürerek üniversite gençlerimizi yurtlar üzerinden provoke etmeye çalıştılar. Öğretmenleri, bürokratları, memurları tehdit ettiler. Sen kimsin de benim memuru mu, polisi mi tehdit ediyorsun... Milletimin memuruna sesleniyorum. Sakın bu oyunlara gelmeyin. Siz memur olarak görevinizi yaptığınız sürece bunların hiçbirisi sizin kılınıza dokunamaz. 

Belediyelerde işçi kardeşlerimizi şimdi atıyorlar. Ama bunun da bedelini ödeyecekler. Milletimizin hiçbir kesimi yok ki, CHP'nin yalan terörüne maruz kalmasın. Bunu da o kadar korkakça yapıyorlar ki... 

Bir dönem yeni CHP diye bir furya vardı. Başındaki zattan, köşe yazarlarına kadar herkes CHP'nin değiştiğinden bahsediyordu. Seçim bitti, maske düştü. Yeni CHP diye tek parti faşizminin güncel bir sürümü çıktı. 1940'ları aratacak kadar faşist, nobran bir zihniyet olduğu anlaşıldı. CHP'nin bu kodlardan kurtulamayacağını biz zaten biliyorduk, ama bu sayede milletimiz de görmüş oldu. 

Türkiye'nin son 20 yılına damga vurmuş bir kadro olarak boşa geçirecek tek bir saniyemiz bile yoktur."

"Eskişehir'in analarına çok güveniyor, inanıyorum..."

"Eskişehir'in analarına çok güveniyorum, çok inanıyorum... Eskişehir'in anaları inşallah 23'ü CHP'ye zindan edecektir...  

Milletimiz bizden hak ve özgürlüklerine sahip çıkmamızı bekliyor. Ülkemizi 2023 hedefleriyle buluşturmamızı bekliyor. Milletimiz bize güveniyor, inanıyor. Geleceğini AK Parti'de ve Cumhur İttifakı'nda görüyor. AK Parti teşkilatları olarak milletimize olan borcumuzu ancak ülkemize daha çok hizmet ederek ödeyebiliriz."

"AK Parti'nin yaptıklarını herkese anlatacağız... En yakınımızdakiler bile bilmiyor, anlatmazsak yazık olur"

"Ulaşamadığımız kapısını çalmadığımız, tasasına ve sevincine ortak olmadığımız her insanın vebali bizlerin üzerinedir. Mutabık mıyız? Anlaştık mı? Durmak yola devam... Eski Türkiye özlemi duyanların karşısına büyük Türkiye vizyonuna daha sıkı sarılarak çıkacağız. Muhalefetin tehdit siyasetini, eser ve kardeşlik siyasetiyle başarısızlığa uğratacağız. AK Parti'nin yaptığı eserleri doğru bir şekilde halka anlatacağız. Bilmemiz yetmez, bilmeyenlere anlatacağız. En yakınımızdakiler bile bunların çoğunu bilmiyor. Evladın bilmiyor, evladın... Bu ülkeye neler kazandırdık, anlatmazsak yazık olur."

Erdoğan'ın Eskişehir'deki konuşmasını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz 

Erdoğan'dan Eskişehir'deki belediye başkanları ile özel toplantı... Detaylar için tıklayın 


 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@