Devlet Bahçeli: Alayınızı uyarıyorum...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den sert açıklamalar...

SİYASET 09.02.2021, 11:13 09.02.2021, 12:37
Devlet Bahçeli: Alayınızı uyarıyorum...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulunuyor. Bahçeli, "Demokrasi dışı arayışlara heves edenler, dış güçlerden namertçe medet umanlar; Alayınızı uyarıyorum; Girdiğiniz yol uçurum. Bu milleti karanlığa çekemezsiniz" dedi.

Bahçeli, Boğaziçi'ndeki olaylara dikkat çekerek "Evlatlarını üniversiteye gönderen muhterem analarımız çocuğunuz bu örgütlerin eline düşerse memnun olur musunuz? Kılıçdaoğlu, Türkiye'nin evlatlarını serbest bırakın diyor. Kendisine göre hava hoş. Muhterem analarımız, evlatlarınıza sahip çıkın. Öğrenci başka, terörist başkadır." dedi.

YENİ ANAYASA AÇIKLAMASI

"Yeni bir anayasa yazılması geniş bir uzlaşmaya sağlanmalıdır. Anayasa yazılmasını 2'inci Cumhuriyet olarak tercüme edenlerin ciddiye alınacak hiçbir yönü olmayacaktır. Bunlar itibarsızdır. 2 Şubat 2021 tarihinde yaptığımız basın açıklamamızla yeni anayasa çalışmalarına bakışımız paylaşılmıştır.

Her parti yeni bir anayasadan bahsediyor ya da değişmesini öneriyor. Bütün maddelerin bir siyasi tutumla bir araya gelmesi milletimizin talep ve beklentisidir."

BERBEROĞLU AÇIKLAMASI

MHP lideri Bahçeli partisinin grup toplantısı sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada Enis Berberoğlu kararı ile ilgili olarak, ‘’Yargıya saygımız var. Mahkemenin davayı yeniden görmesini de uygun buluyoruz, ancak infazın durdurulmasına karşıyız. Enis Berberoğlu ile ilgili dokunulmazlığın kaldırılmasıyla alakalı fezleke komisyon ve genel kurula geldiğinde de MHP daha önceki tutum ve davranışına uygun olarak dokunulmazlığın kaldırılması yönünde oy kullanacaktır’’ dedi.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@