Hamid Yüzügüllü: Sivrihisar'da yaptık, Tepebaşı'nda da yapacağız

Cumhur İttifakı AK Parti Tepebaşı Belediye Başkan adayı Hamid Yüzügüllü, Çamlıca Mahallesi'nde kadınlarla bir araya geldi, taleplerini ve sorunlarını dinledi. Yüzügüllü, Sivrihisar'da kadınlara destekler sağladıklarını ve meslekler edindirdiklerini belirterek, Tepebaşı'nda da kadınlara yönelik birçok proje hayata geçireceklerini söyledi.

SİYASET 11.02.2024, 16:22 11.02.2024, 16:35
Hamid Yüzügüllü: Sivrihisar'da yaptık, Tepebaşı'nda da yapacağız

Cumhur İttifakı AK Parti Tepebaşı Belediye Başkan adayı Hamid Yüzügüllü Çamlıca Mahallesi'nde düzenlenen toplantıda kadınlarla bir araya geldi, sorunlarını ve taleplerini dinledi. Düzenlenen programa AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Ayşen Gürcan da katıldı. 

Çamlıca’da ikamet eden kadınların sorunlarını ve dertlerini dinleyen Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Hamid Yüzügüllü, halkın daha ferah bir ortamda yaşaması için hizmete talip olduklarını belirtti. 

"Sivrihisar'da başardık, Tepebaşı'nda da başaracağız"

Hamid Yüzügüllü yaptığı konuşmada, "Biz Sivrihisar’da görev yaptığımız 10 yıllık hizmet döneminde bayanlarımızı evlerinden dışarı çıkartarak meslek sahibi edindirdik. Belediyemiz tarafından açılan kurslarla birlikte şu an Sivrihisar’da bayanlarımız işletmeci oldular. Açmış olduğumuz kurslarda 5 Sivrihisarlı kadınımız Devlet Sanatçısı oldu. Şu an yurtdışına fuarlara gidiyorlar. Biz bunları Sivrihisar’da başardık. Şimdi de bunları Tepebaşı’nda gerçekleştireceğiz. Sizlerle birlikte her mahallede kuracağımız atölyelerle hizmet vereceğiz ve her kadınımız kendi mahallesinde üretim yapabilecek. Bizim için sizler önemlisiniz. Size daha rahat daha konforlu bir hayat sunabilmek için çalışacağız. Tepebaşı’nda ve Eskişehir’de hayat değişecek” dedi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@