Hasan Burgaz'ı okuyunca Kazım Kurt'un yüzü kızarır mı?

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'un yeni asgari ücretle ilgili paylaşımına AK Parti Eskişehir Tanıtım ve Medya Başkanı Hasan Burgaz'dan çok konuşulacak yanıt...

SİYASET 02.07.2022, 14:43 02.07.2022, 14:52
Hasan Burgaz'ı okuyunca Kazım Kurt'un yüzü kızarır mı?

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'un yeni asgari ücretle ilgili paylaşımına AK Parti Eskişehir Tanıtım ve Medya Başkanı Hasan Burgaz'dan çok konuşulacak bir yanıt geldi... 

Kazım Kurt yeni asgari ücreti eleştirdi 

Kazım Kurt, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında, "Asgari Ücret 5.500 lira olarak açıklandı, milyonlarca vatandaşımız açlığa terk edildi! Bu yüksek enflasyon döneminde her şeyin fiyatı uçup giderken, asgari ücretin açlık sınırı altında kalması kabul edilemez! Bu zulümdür, emek hırsızlığıdır" ifadelerine yer verdi. 

Hasan Burgaz: "Sendika ile mahkemelik, işçiye yemek yol dahil 5 bin 200 veriyor, asgari ücret ile ilgili duygu kasıyor..!"

AK Parti Eskişehir Tanıtım ve Medya Başkanı Hasan Burgaz ise, Kazım Kurt'un paylaşımını alıntıladığı paylaşımında, "Sendikayla; sözleşmede olmasına rağmen yüzde 8’lik maaş farkını vermediğinden dolayı mahkemelik olan, şu an yemek yol dahil işçiye 5.200 TL maaş veren Belediye Başkanı asgari ücret ile ilgili duygu kasıyor..!" dedi. 

Odunpazarı Belediyesi Meclisi'nin dünkü toplantısında da AK Parti Grup Başkanvekili Murat Özcan, hükümetin verdiği yüzde 30'luk enflasyon farkını halen belediye işçilerine ödemeyen Kazım Kurt'u eleştirmiş, belediye çalışanlarının haklarını savunmuş ve Kazım Kurt'u belediye çalışanlarına söz konusu ödemeleri yapmaya davet etmişti. Kazım Kurt ise yine ülke siyasetinden konuşup bu konuda net cevap verememişti. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@