'HDP'ye verdiğiniz billboardları bize de verirsiniz inşallah'

AK Parti Eskişehir İl Başkan Yardımcısı Hasan Burgaz, Büyükşehir Belediyesi'ne bu sözlerle seslendi...

SİYASET 11.02.2021, 21:00 11.02.2021, 21:15
'HDP'ye verdiğiniz billboardları bize de verirsiniz inşallah'

AK Parti Eskişehir Tanıtım ve Medyadan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Hasan Burgaz, sosyal medyadan çok konuşulan bir paylaşımda bulundu. 

"HDP'nin billboardlarına ilişkin pozitif ayrımcılığı bize de göstereceğine inanıyoruz"

Hasan Burgaz paylaşımında, "CHP’li Büyükşehir Belediyesinin, HDP’nin eşitlik ve adalet konulu bilbordlarına ilişkin pozitif ayrımcılığını, KAÇAK VİLLA ve KALABAK sorununa ilişkin bilboard taleplerimize de göstereceğine inanıyoruz" dedi ve HDP'nin Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin billboardlarında yer alan ilanlarının fotoğrafını paylaştı. 

"Yarın başvuracağız, cevabı da kamuoyu ile paylaşacağız"

Konuyla ilgili görüştüğümüz Hasan Burgaz, AK Parti'nin Büyükşehir Belediyesi'nden billboard taleplerinde seçim dönemlerinde de ayrımcılık yapıldığını belirterek, "Yarın, billboardlara vermek istediğimiz ilanımız ve dilekçemizle başvuru yapacağız. Genel cevabı da kamuoyu ile paylaşacağız" dedi. 

"Kaçak villa" ilanı billboardlara konacak mı?

Büyükerşen ailesinin Yukarısöğütönü'de yaptırdığı evin ruhsatsız olduğu ortaya çıkmış, olayın kamuoyuna yansıması sonrasında Tepebaşı Belediyesi encümeni Büyükerşen'e 38 bin liralık ceza kesmişti. Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ve belediye yetkilileri, son olarak, eğer Büyükerşen gerekli yasal işlemleri tamamlamazsa söz konusu binanın yıkılacağını açıklamıştı. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@