Koca Ailesi'nin mutlu gününde bir araya geldiler

Türk Parlamenterler Birliği Saymanı, 24. ve 25. Dönem AK Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca'nın kızı Ayşe Erva ve Mücahit Yapar çifti siyaset dünyasından geniş katılımlı bir törenle dünya evine girdi. 

SİYASET 11.12.2022, 21:32 11.12.2022, 22:10
Koca Ailesi'nin mutlu gününde bir araya geldiler

Türk Parlamenterler Birliği Saymanı, 24. ve 25. Dönem AK Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca'nın kızı Ayşe Erva ve Mücahit Yapar çifti dünya evine girdi. 

Koca ve Yapar ailelerinin bu mutlu gününde düzenlenen nikah töreninde AK Parti'den, siyaset ve bürokrasi dünyasından birçok isim bir araya geldi. 

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok'un kıydığı nikah töreninde şahitler arasında TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, AK Parti Eskişehir Milletvekilleri Prof.Dr. Nabi Avcı ve Prof. Dr. Emine Nur Günay, TBMM Başkan Vekili Süreyya Sadi Bilgiç, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı İzmir Milletvekili Hamza Dağ, 24. Dönem TBMM Başkanı Cemil Çiçek, önceki dönem İçişleri Bakanlarından Abdülkadir Aksu, İstanbul Milletvekili Erol Kaya, Mustafa Keleşoğlu, AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, Önceki Dönem Meclis Başkan Vekili Nevzat Pakdil, Ankara Valisi Vasip Şahin, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin ve Mustafa Can Alıklı yer aldı. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@