banner163

MHP'li Sazak'tan da sert tepki geldi: Eskişehirliler sadece vatana kurban olur!

Odunpazarı Belediye Meclisi'nde CHP'li meclis üyesi Kılınç'ın "HDP'ye kurban olun siz" sözlerine tepkiler sürüyor. MHP Milletvekili Sazak da o sözlere sert tepki gösterdi.

SİYASET 05.04.2023, 12:46 05.04.2023, 17:34
MHP'li Sazak'tan da sert tepki geldi: Eskişehirliler sadece vatana kurban olur!

Eskişehir'de Odunpazarı Belediye Meclisi'nde CHP'li meclis üyesi İrfan Kılınç'ın "HDP'ye kurban olun siz" sözlerine tepkiler sürüyor. MHP Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak da o sözlere sert tepki gösterdi. 

Metin Nurullah Sazak yaptığı paylaşımda, "Odunpazarı Belediye Meclisi’nin nisan ayı oturumunda “HDP’ye kurban olun” diyen CHP’li meclis üyesi çığırtkana hatırlatmak isterim ki Eskişehir’imizin huzurunu kimseye bozdurmayız. Sizler iktidara gelmek için her türlü bölücülerle yol yürüyüp yataklık yapabilir, malum partiye de kurban olabilirsiniz. Ancak; milletini seven Eskişehirliler sadece vatana kurban olur, şehit kanının pazarlığını yapmaz! Aziz hemşerilerimizin 14 Mayıs’ta kime hadi oradan diyeceğini biliyor, kuruluş felsefesinden sapıp terörle kucak kucağa olanlara gereken tepkiyi vereceğine inanıyoruz" dedi. 

Odunpazarı Belediye Meclisi'nde büyük tepki toplayan o anları aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@