Özgür Özel'den Büyükerşen açıklaması! "Yılmaz hoca Eskişehir'in geleceği için bir karar verecek"

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den Yılmaz Büyükerşen ve Eskişehir açıklaması...

SİYASET 13.12.2023, 00:31 13.12.2023, 01:39
Özgür Özel'den Büyükerşen açıklaması! "Yılmaz hoca Eskişehir'in geleceği için bir karar verecek"

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, TV100'de Candaş Tolga Işık'ın sorularını yanıtladı. 

Özgür Özel, Candaş Tolga Işık'ın Eskişehir ve Yılmaz Büyükerşen'in yeniden aday olup olmayacağı sorusuna şöyle yanıt verdi:

"Yılmaz hocaya talimat vermek ne haddimize, utanç duyarım bu ifadeden... Ben hocayı görünce elini öpüyorum"

Özgür Özel, "Yılmaz hocaya talimat vermek ne haddimize, öyle bir şey olmaz. Utanç duyarım bu ifadeden. Ama şöyle bir şey oldu açıklayayım. Genç bir il başkanımız var, çok seviyorum, o aradı. Aynen aktarıyorum. 'Başkanım, bizimkiler, Büyükşehir ve iki belediye metropolde başvuru yapmadılar' dedi. 'Son gün, ne yapalım' dedi. 'Niye yapmadılar' dedim. 'Ne yapalım' diye soruyorlar dedi. 'Bir kere başvuruyu yapsınlar" dedim. Sonrasında hep birlikte oturacağız, düşüneceğiz, en doğru kararı vereceğiz. Yoksa Yılmaz Büyükerşen'e talimat vermek filan... Ben hocayı görünce elini öpüyorum. Gördüğüm yerde elini öpüyorum, öyle talimat filan değil" dedi. 

"Genç birine bırakmam lazım, bir kadın olabilir mi, diyordu"

"Yılmaz hoca, son görüştüğümde ben bir kez daha aday olmak istiyorum demiyordu, kendisi de düşünüyordu. Genç birine bırakmam lazım diyordu, bir kadın olabilir  mi diyordu. Bizim arkadaşlar var, ama onların kendi belediyeleri de var, orda ne olur diyordu filan."

"Yılmaz hoca ile oturulup konuşulacak ve evladı Eskişehir için bir karar verecek"

Özgür Özel, "Yılmaz hoca son derece yapıcı, Eskişehir'i seven, Eskişehir'in geleceğini düşünen bir perspektifte. Yılmaz hoca Eskişehir'in üstüne evladı gibi titriyor. Doğrusunu yapmak istiyor. Yılmaz hoca bozkırın ortasında bir vaha yarattı, bir mucize yarattı. Sayın Yılmaz Büyükerşen ile birlikte Eskişehir'in yarınlarını da düşünerek, memnuniyet anketine bakarak, Eskişehirlilerin ne söylediğine bakarak, Yılmaz hoca ile birlikte oturularak konuşulacak ve Yılmaz hoca evladı için bir karar verecek. O kararı hep birlikte oturacağız, konuşacağız. Eskişehir Yılmaz hocanın bir evladı, ben öyle görüyorum" dedi. 

Özgür Özel'in açıklamalarını aşağıdaki videoya tıklayarak izleyebilirsiniz

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@