banner163

Pınar Turhanoğlu Gücüyener: Bu seçim dünya mazlumları için de çok önemli

AK Parti Eskişehir Milletvekili adayı Pınar Turhanoğlu Gücüyener: Bu seçim sadece ülkemiz için değil, dünya ve dünya mazlumları için de çok önemli.

SİYASET 13.04.2023, 12:52 13.04.2023, 12:58
Pınar Turhanoğlu Gücüyener: Bu seçim dünya mazlumları için de çok önemli

AK Parti Eskişehir İl Teşkilatı tarafından düzenlenen iftar programı ve milletvekili adayları tanıtım toplantısı yoğun bir katılımla gerçekleşti. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ve Eskişehir milletvekili adayı Fatih Dönmez, AK Parti Eskişehir Milletvekilleri Prof.Dr. Nabi Avcı ve Prof.Dr. Emine Nur Günay, İl Başkanı Süleyman Reyhan, Eskişehir milletvekili adayları Ayşen Gürcan, Ali Demirel, Hakan Çizmelioğlu, Pınar Turhanoğlu Gücüyener, Derya Çıraklı ile belediye başkanları, ilçe başkanları ve teşkilat üyelerinin yoğun katılımı ile gerçekleşen toplantı AK Parti'nin gövde gösterisine sahne oldu.

AK Parti Eskişehir 5. sıra Milletvekili adayı Avukat Pınar Turhanoğlu Gücüyener de yaptığı konuşmada, "Selamun aleyküm ailem. 2005 yılından bu yana bana aile oldunuz. Allah hepinizden razı olsun. Önümüzdeki seçimde aday olmaktan, sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yakın yol arkadaşları ile yol yürümekten, bu yolun neferi olmaktan çok mutluyum. Bu seçimin sonucu sadece ülkemiz için değil, dünya için de, dünya mazlumları için de çok önemli. Bu seçimin sonucunu sadece biz değil, tüm dünya mazlumları da merak ediyor. Allah dünya mazlumlarını sevindirmeyi nasip etsin. Allah yar ve yardımcımız olsun" dedi. 

Pınar Turhanoğlu Gücüyener: "Eskişehir 3 bakan ile zirveye ulaşacak"

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@