"Şikayetleri geri çekiyoruz. Umarım artık faydalı işlerle uğraşırlar"

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan'dan açıklama: "Şikayetleri geri çekiyoruz. Umarım artık faydalı işlerle uğraşırlar"

SİYASET 04.04.2022, 16:12 05.04.2022, 15:33
"Şikayetleri geri çekiyoruz. Umarım artık faydalı işlerle uğraşırlar"

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan, AK Partili belediye meclis üyelerine yönelik, kamuoyunda tepki toplayan o mesajları atan ve aralarında CHP'li yöneticilerin de bulunduğu kişiler hakkındaki şikayetlerini geri çektiklerini açıkladı. 

"Meclis üyesi arkadaşlarımızın haklı tepkilerini bastırmak ve yıldırmak amaçlı yapıldığı ortada olan eylemlerle ilgili şikayetçi olmuştuk"

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Meclis üyesi arkadaşlarımızın haklı tepkilerini bastırmak ve yıldırmak amaçlı yapıldığı ortada olan eylemlerden dolayı bir süre önce bu eylemleri gerçekleştiren kişiler hakkında şikayetçi olmuştuk" dedi. 

"1000'den fazla kez işaretleyerek..." 

Çalışkan, "Bu eyleme karışan kişiler; başta şahsım olmak üzere, Odunpazarı Belediye Meclis Üyelerimizi, İl Başkan Yardımcılarımızı da 1000’den fazla kez anlamı, bağlamı belirsiz sorular ile ismen işaretleyerek, huzur ve sükunu bozmak dışında bir amaçlarının olmadığı apaçık ortadır!" dedi. 

"Umuyoruz ki! bundan sonra vakitlerini topluma faydalı olacak, olumlu amaçlar ile değerlendirirler"

Zihni Çalışkan, "Ancak yine de Cumhuriyet Halk Partisi üyeleri de dahil siyasetin, fikir ortaya sürmenin de anlamlı ve yapıcı şekilde gerçekleştirilmesi temennisi ile devam eden davalardaki şikayetimizden arkadaşlarım ve şahsım adına vazgeçiyoruz..! Umuyoruz ki! bundan sonra vakitlerini topluma faydalı olacak, olumlu amaçlar ile değerlendirirler" diye konuştu. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@