Süleyman Reyhan'ı ziyaret ederek başarılar dilediler

Türk Parlamenterler Birliği Saymanı, 24. ve 25. Dönem Eskişehir Milletvekili Salih Koca ile ASKON Eskişehir Şube Başkanı Ali Semih Ünlü ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Eskişehir İl Başkanı Süleyman Reyhan'a ayrı ayrı hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu.

SİYASET 06.04.2023, 22:18 06.04.2023, 22:27
Süleyman Reyhan'ı ziyaret ederek başarılar dilediler

Geçtiğimiz günlerde kurulan ve ilk genel kurulunu gerçekleştiren Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Eskişehir Şubesinin ilk başkanı Ali Semih Ünlü ve yönetim kurulu üyeleri AK Parti Eskişehir İl Başkanı Süleyman Reyhan'ı AK Parti İl Başkanlığında ziyaret etti. Ali Semih Ünlü ve yönetimi Süleyman Reyhan'a hayırlı olsun diyerek görevinde başarılar dilerken, Reyhan da nazik ziyaretleri için ASKON Eskişehir Şubesi yönetimine teşekkür etti. 

Süleyman Reyhan'ı ziyaret eden bir diğer isim de Türk Parlamenterler Birliği Saymanı, 24. ve 25. Dönem Eskişehir Milletvekili Salih Koca oldu. Süleyman Reyhan ile il binasında bir araya gelen Salih Koca hayırlı olsun dileklerini ileterek, Reyhan ile istişarelerde bulundu. Reyhan, Salih Koca'ya nazik ziyaretleri için teşekkür ettiğini ifade etti. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@