Tüm Eskişehir'in merak ettiği soru yine cevapsız kaldı!

Eskişehir Büyükşehir Belediye Meclisi'nde faaliyet raporu görüşmelerinde AK Partililer o soruyu yeniden gündeme getirdi... Ama tüm Eskişehir'in merak ettiği o soru yine cevapsız kaldı!

SİYASET 20.04.2021, 17:36 22.04.2021, 01:53
Tüm Eskişehir'in merak ettiği soru yine cevapsız kaldı!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nde 2020 faaliyet raporu görüşmelerinde gündeme gelen konulardan biri de Büyükşehir Belediyesi'nin 2013'ten beri tamamlayıp açamadığı, geçen yıllar içinde milyonlarca lira harcanan Kent Park'ta yaptığı Kent Evi ve Nikah Salonu projesi oldu. AK Partili meclis üyeleri konuyu yeniden gündeme getirip yıllardır bitmeyen Kent Evi projesinin "bir başarısızlık örneği" olduğunu belirterek, ne zaman tamamlanacağını sordu, ancak bu soru yine cevapsız kaldı. 

"Bir başarısızlık örneği"

Toplantıda AK Parti grubu adına konuşan Orhan Durmuş, Büyükşehir Belediyesi'nin Kent Park'ta yaptığı ancak yıllardır bitmeyen Kent Evi projesini yine hatırlatarak, "Taa 2013 yılında ihalesi yapılan, şimdiye dek bitmesi gereken ama yıllardır bitmeyen, belirlenen maliyetinin çok üstüne çıkan ve yapım maliyeti 23 milyon lirayı geçen Kent Evi inşaatının halen bitmemiş olması, ve ek olarak 549 bin lira daha kullanılarak tamamlanmaya çalışılması da büyük bir başarısızlık örneğidir ve kamu kaynaklarının etkin kullanılmamasına yol açmaktadır?" dedi. 

"Ne zaman bitecek ve açılacak?"

Toplantıda söz alan AK Partili meclis üyesi Mustafa Birsen de, Kent Park'taki Kent Evi inşaatını hatırlatarak, "Ne zaman açılacak çok merak ediyoruz. Açıklarsanız seviniriz" dedi. 

CHP'liler ve Büyükşehir yetkililerinden cevap gelmedi 

Büyükerşen'in mazeretli olarak katılmadığı toplantıda faaliyet raporu ile ilgili birçok konuda AK Partililerin eleştirilerine cevap veren CHP'li Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, CHP'li meclis üyeleri İbrahim Arslan ve Mustafa Önder'in bu konuda bir açıklama yapmaması, Büyükeşhir yetkililerinden de bir cevap gelmemesi dikkat çekti, tüm Eskişehir'in merak ettiği soru yine cevapsız kaldı. 

Pandemi dönemiden bir ihale daha yapılmıştı... medyamidas.com kamuoyuna duyurmuştu... İşte o haber ve cevap bekleyen sorular... Okumak için tıklayın 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@