banner163

Yılmaz Özdil: "AKP'nin yenemediği Büyükerşen'i CHP yenmek üzere!"

Yılmaz Özdil'den Yılmaz Büyükerşen ve CHP yorumu: "AKP'nin yenemediği Yılmaz Büyükerşen'i CHP yenmek üzere!"

SİYASET 09.01.2024, 15:06
Yılmaz Özdil: "AKP'nin yenemediği Büyükerşen'i CHP yenmek üzere!"

Yeniden aday olmak isteyen Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ile ilgili CHP'li gazeteciler arasındaki tartışmalar ve atışmalar da sürüyor. 

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in cumartesi günü Büyükerşen'e yaptığı ziyaret gündemdeki yerini korurken, gözler CHP Genel Merkezi'ne çevrilmiş durumda. Büyükerşen'in yeniden aday gösterilip gösterilmeyeceği tartışmaları ile ilgili Yılmaz Özdil'den de bir yorum geldi. 

"CHP yönetimi Büyükerşen'i yeniden aday göstermemek için adeta kıvrım kıvrım kıvranıyor"

Yılmaz Özdil, youtube kanalındaki programında yaptığı yorumda, "Değiştik denilen CHP yönetimi Büyükerşen'i yeniden aday göstermemek için adeta kıvrım kıvrım kıvranıyor. Adaylık açıklaması habire öteleniyor. 'Türkiye'de hiçbir başarı cezasız kalmaz' denilen tam olarak budur. CHP'den maaşa bağlanan sözleşmeli medyaya bakıyoruz, Büyükerşen'in adaylığını engellemek için yaşlı olduğunu söylüyor. Habire yaşını söylüyorlar. 'Gençlere bırakması lazım' Ya kardeşim, Eskişehirspor'a santrafor mu alıyoruz, belediye başkanı mı seçiyoruz" dedi.

"AKP yenemedi Yılmaz Büyükerşen'i, CHP yenmek üzere"

Yılmaz Özdil, "Büyükerşen yaşı gereği bir belediye başkanının yapması gereken hangi işleri yapamıyor? Bunların cevabı yok, Habrie karalama. Nankörlükte nirvana. Eskişehir'i AKP'ye verecekler rahat edecekler. AKP yenemedi Yılmaz Büyükerşen'i, CHP yenmek üzere. 

Yorumlar (1)
Orçun 4 ay önce
Tadında bırakmak lazım, 5 dönem yeterli ,görevi başkalarına derken Kurt veya Ataç da şart değil, Eskişehirde misyonlarını tamamladılar,makamlar kimseye ömür boyu tahsisli olmak zorunda değil

Gelişmelerden Haberdar Olun

@