"Başvurular başladı, Emirdağlılar bu fırsatı kaçırmasın"

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu çağrıda bulundu: "Başvurular başladı, Emirdağ'a hayırlı olsun, Emirdağlılar bu fırsatı kaçırmasın"

EKONOMİ 11.10.2022, 14:29 11.10.2022, 14:55
"Başvurular başladı, Emirdağlılar bu fırsatı kaçırmasın"

TOKİ'nin İlk Evim arsa projesinde başvurular Emirdağ için de e-devlet üzerinden başladı. 

Afyonkarahisar'da Emirdağ ilçesi için ilk arsam projesinde iki farklı arsa tipinin yer aldığı, birinin müstakil, diğerinin de müşterek arsa projeleri olacağı ifade edildi.  İlçedeki söz konusu arsalarda konut sayının toplam 500 olacağı ifade ediliyor. 

Emirdağ'da satılacak arsalar için 350 metrekare ile 500 metrekare arasında değişen, bir adet en fazla brüt 150 metrekare konut yapmaya müsait 500 arsa satışa hazırlandı.

Projeyle ilgili ilk açıklama yapan Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu da, "İlk arsam projesine e-devlet üzerinden başvurular başladı. Şartımız ise Emirdağ’da ikamet etmek, aylık gelirinizin 16 bin TL altında olması… Emirdağımıza yeni arsalarımız hayırlı olsun" dedi.

"Emirdağ şanslı ilçelerden biri oldu... Başvurular başladı"

İlk işyerim projesi ile de Afyonkarahisar'da Emirdağ, Dinar, Şuhut ve Başmakçı ilçelerine işyerleri yapılacak. 

Emirdağ'da 50, 100,150, 200 metrekarelik işyerleri oluşturulacağı, projeden yararlanmak isteyenlerin 2 bin liralık başvuru bedeli yatıracakları belirtildi. 

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu da yaptığı açıklamada, "TOKİ 3. etabın başlaması için konut projesinde yer aldık. Ardından ilk arsa projesinde yer aldık. Ve şimdi de işyeri olmayan hemşerilerim için İlk işyerim projesinde de yer alıyoruz. Emirdağ'ımız ülke genelinde toplamda 40 yerleşim yerinde yapılacak olan ilk işyerim projesinden faydalanacak şanslı yerlerden birisi oldu. Her üç projeye de başvurular e-devlet ve Ziraat Bankası üzerinden olacak" dedi.

Yorumlar (1)
Tulay Yener 1 yıl önce
Konut projesine e-devleten baş vuru yaptim fakat yurt dişinda oturdugum için red oldu.....gurbetcilerde faydalanir zanediyordum.
banner37
banner28

Gelişmelerden Haberdar Olun

@