Kadir Bozkurt: En yüksek kalitede üretim için desteğe devam

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da her gün yediği ve tüm Türkiye'ye tavsiye ettiği İnönü yoğurdu ve kaymağına yoğun ilgi devam ederken, İnönü Belediyesi de ilçedeki üreticilere desteğini sürdürüyor. Belediye Başkanı Kadir Bozkurt, üreticilerle yeniden bir araya geldi, yüksek kalitede üretimin devamı ve artırılması için görüş alışverişinde bulundu.

EKONOMİ 14.09.2023, 15:51 14.09.2023, 15:58
Kadir Bozkurt: En yüksek kalitede üretim için desteğe devam

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da her gün yediği ve katıldığı televizyon programında tüm Türkiye'ye tavsiye etmesinin ardından talep patlaması yaşanan İnönü'nün ünlü manda yoğurdu ve kaymağına yoğun ilgi sürüyor, üreticiler ülke genelinden gelen talebi karşılamaya çalışıyor. 

Üreticilere verdikleri desteklerle ilçedeki üretimin artmasını sağlayan İnönü Belediyesi'nin destekleri de tam sürat devam ediyor. 

İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt, son olarak Eskişehir İli Damızlık Manda Yetiştiricileri Birliği üyeleri ile bir araya gelerek istişarelerde bulundu. 

İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt ve Eskişehir İli Damızlık Manda Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ali Rıza Sarıkaya’nın katılımlarıyla manda yoğurdu ve kaymağı üretimi hakkında belediye binasında değerlendirme toplantısı yapıldı.

Üretimle ilgili gelinen son noktayla ilgili değerlendirme yapılarak ilçede üretimi gerçekleştirilen manda yoğurdu ve kaymağının kalitesinin sürekliliği ve sürdürülebilirliği için görüş alışverişinde bulunuldu.

İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt yaptığı açıklamada, "Türkiye geneli tanıtımını yaptığımız manda kaymağı ve yoğurdunun yüksek kalitede üretiminin devamlılığı için üreticilerimizden maddi ve manevi hiçbir desteğimizi esirgemiyoruz. Mandacılıkta üretim daha verimli ve kaliteli hale getirilmesi için çalışmalarımız devam ediyor” dedi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@