ESKART'ta yeni uygulama başladı!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi duyurdu... Toplu ulaşımda Eskart sisteminde yeni uygulama başladı, dikkat!

HAYAT 24.12.2021, 14:27 24.12.2021, 14:47
ESKART'ta yeni uygulama başladı!

Eskişehir'de Eskart işlemlerinde uzun süredir istenen ve beklenen "mobil uygulamanın" en sonunda hayata geçirildiği açıklandı... 

Eskişehir Büyükşehir Belediyesİ, bir süre önce Eskart bakiye yükleme gibi işlemlerin internet üzerinden yapılabilmesine yönelik sistemi başlatmıştı. 

Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan yeni açıklamada, Eskart işlemlerinin artık Estram Mobil uygulaması üzerinden cep telefonlarından da yapılabileceği belirtildi. 

Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada,  “ESTRAM Mobil Uygulamamız ile online işlemler artık telefonda. Eskart bakiye yükleme, vizeleme ve hes kodu tanımlama gibi işlemleri kolaylıkla yapabileceğiniz uygulamamıza, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi sosyal paylaşım sitelerindeki ilgili paylaşımlarda yer alan görsellerdeki QR kodları taratarak ulaşabilirsiniz” denildi.

Estram mobilde hangi işlemler yapılabilecek? 

Uygulamanın İOS ve Android işlemciye sahip tüm telefonlardan kullanılabileceğini ifade eden ESTRAM yetkilileri, uygulamada şimdilik bakiye yükleme, vizeleme ve hes kodu eşleştirme işlemlerinin yapılabildiğini, ilerleyen süreçte farklı hizmetlerin de uygulama üzerinden verileceğini belirttiler. Estram Mobil indirmek isteyen vatandaşların uygulamayı İOS ve Android platformlarından edinebileceği ifade edildi. 

Yapılan açıklamada internet kotası olmayan vatandaşlar için de yeni bir hizmetin duyurulacağı belirtildi. 

Eskişehir'de özellikle bakiye yükleme ve vizeleme gibi işlemlerin internet ve mobil ortamda yapılabilmesinin sağlanması uzun bir süredir bekleniyor ve isteniyordu. 

Eskart online bakiye yükleme nasıl yapılır? Eskart online vize nasıl alınır? Detaylar için tıklayın... 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@