banner163

Eskişehir'de hava nasıl olacak? Sıcaklıklar artacak mı?

Meteoroloji'nin 2 Mart Cumartesi günü için hava durumu raporu belli oldu.

HAYAT 02.04.2021, 07:51
Eskişehir'de hava nasıl olacak? Sıcaklıklar artacak mı?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre ülkemizin kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Orta ve Doğu Akdeniz, İç Anadolu'nun güney ve doğusu, Batı Karadeniz (Bolu dışında), Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile bu akşam saatlerinde Sakarya, Uşak, Muğla, Denizli, Antalya ve Aydın'ın iç kesimlerinin yağışlı, diğer yerlerin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. 

Yağışların, genellikle yağmur ve sağanak, Doğu Akdeniz'de yer yer gök gürültülü sağanak, Batı ve Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun kuzeydoğusu ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda karla karışık yağmur ve yükseklerinde yer yer kar şeklinde olması bekleniyor.

İç Anadolu Bölgesi'nde hava parçalı ve çok bulutlu, güney ve doğusunun aralıklı yağmurlu, kuzeydoğu kesimlerinin yer yer karla karışık yağmur, yükseklerinin hafif kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Havalar bugünden itibaren ısınmaya başlayacak. İç Anadolu Bölgesi'nde de artan sıcaklıklarla beraber hafta sonunda değerler 17-18'lere yükselecek.

Eskişehir'de 2 Nisan Cuma günü için beklenen hava durumu ise şu şekilde

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@