banner163

Ayşen Gürcan'ın çağrısına Serkan Can Zengin'den cevap: Eskişehir'imiz için her zaman göreve hazırız

AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof.Dr. Ayşen Gürcan, Eskişehir'in iş insanlarına ve iş dünyası derneklerine yaptığı çağrıya TÜGİAD Eskişehir Şube Başkanı Serkan Can Zengin'den de cevap ve destek geldi.

SİYASET 24.06.2023, 22:13 24.06.2023, 22:28
Ayşen Gürcan'ın çağrısına Serkan Can Zengin'den cevap: Eskişehir'imiz için her zaman göreve hazırız

AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof.Dr. Ayşen Gürcan, AK Parti Teşkilatı üyeleri ile Eskişehir'de Kurban Bayramı öncesi ihtiyaç sahibi ailelerin çocukları ile birlikte alışverişe çıkmış, hediyelerle onları sevindirmişti. Ayşen Gürcan, sosyal medyada bununla ilgili bir video paylaşımında bulunarak, hayırsever iş insanlarına da "Çocuklarımızı sevindirmeden bayrama girmeyelim" dedi ve iyiliği yayma çağrısında bulunmuştu. Ayşen Gürcan'ın çocukların yüzlerinin gösterilmemesine ve rencide edilmemesine dikkat edilerek hazırlanan bu videosu sosyal medyada büyük beğeni ve takdir topladı. 

Ayşen Gürcan'ın çağrısına çok sayıda destek gelirken, Gürcan yaptığı çağrıyı Eskişehir'deki iş dünyası dernekleri ve başkanlarına yönelik de yinelemişti. 

Türkiye Genç İş İnsanları Derneği (TÜGİAD)  Eskişehir Şube Başkanı Serkan Can Zengin de sosyal medyadan yaptığı paylaşımla Prof.Dr. Ayşen Gürcan'ın çağrısına yanıt ve destek verdi. 

Serkan Can Zengin: Daha önce nasıl tek vücut olduysak, Eskişehir’imiz için her zaman göreve hazırız

Serkan Can Zengin twitter'da yaptığı paylaşımda, "Sayın Vekilim, depremzede vatandaşlarımızın şehrimizde konaklamasında, binlerce çocuğumuzun temel ihtiyaçlarının karşılanmasında; yüzlerce bursiyerimizin eğitiminde; nasıl tek vücut olduysak Eskişehir’imiz için her zaman göreve hazırız. Başlatacağınız her sosyal sorumluluk projesinde görev almaktan mutluluk duyacağız ve yapacağımız ilk yardım etkinliğinde sizi de aramızda görmekten onur duyacağız. Eskişehir halkı her zaman yardımsever ve fedakardır" ifadelerine yer verdi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@