Günay'dan Kılıçdaroğlu'na: Köydeki köklerimizle gurur duyarız!

Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçimdeki yenilgisinin faturasını kırsal kesimdeki vatandaşlara kesmesine tepkiler sürerken, Prof.Dr. Emine Nur Günay, Kılıçdaroğlu'na Eskişehir'deki o görüntüleri ve Atatürk'ün o sözlerini hatırlatarak seslendi... 

SİYASET 14.06.2023, 23:01 14.06.2023, 23:06
Günay'dan Kılıçdaroğlu'na: Köydeki köklerimizle gurur duyarız!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bir televizyon programındaki ""Biz köy, kasaba, beldede kaybettik, şehirlerde kazandık. Kırsalda ayda 500 lira verdiğinizde zaten harcayacak yer yok" diyerek seçimdeki yenilgisinin faturasını köylerde ve kırsal kesimde yaşayan vatandaşlara kesmesine yönelik tepkiler sürüyor. 

Sosyal medyadaki en dikkat çekici tepkilerden biri de AK Parti Eskişehir eski Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Günay'dan geldi. Eskişehir'in İlçelerden Sorumlu Milletvekili olarak köylerde ve ilçelerde birçok hizmete vesile olan, köylerde vatandaşlarla sürekli bir araya gelen Emine Nur Günay, Eskişehir'in ilçelerindeki o fotoğraflarını ve Atatürk'ün o sözlerini sosyal medyada paylaştı, paylaşımlarına da Kılıçdaroğlu'nun hesabını etiketledi. 

"Baba tarafından Malıçlı, anne tarafından Bozüyüklü… Köydeki köklerimizle gurur duyarız!"

Bir paylaşımında Mustafa Kemal Atatürk'ün "“Türkiye’nin gerçek sahibi ve efendisi, hakiki üretici olan köylüdür. O halde, herkesten daha çok refah, mutluluk ve servete hak kazanmış olan köylüdür" sözlerine yer veren Günay, ardından, "Baba tarafından Malıçlı, anne tarafından Bozüyüklü… Köydeki köklerimizle gurur duyarız!" dedi. 

"Bazen İnönülü, bazen Sarıcakayalı…"

Günay ayrıca, "Bazen İnönülü, bazen Sarıcakayalı…" diyerek Atatürk'ün "Türkiyenin gerçek sahibi ve efendisi, gerçek üretici olan köylüdür" sözlerini de paylaştı. 

Günay'ın Kılıçdaroğlu'na bu tepkisi ve paylaşımları sosyal medyada beğeni topladı. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@