Hasan Burgaz: Bu il başkanına ne denir?

AK Parti Eskişehir Tanıtım ve Medya Başkanı Hasan Burgaz sosyal medyadan sordu: Bunu haber diye servis eden il başkanına ne denir?

SİYASET 10.04.2022, 10:51 10.04.2022, 10:54
Hasan Burgaz: Bu il başkanına ne denir?

Eskişehir'de AK Parti il yöneticileri ve meclis üyeleri, kendilerini binlerce mesaj atarak ve attıkları mesajlara etiketleyerek taciz eden aralarında CHP'li yöneticilerin de bulunduğu kişiler hakkında şikayetçi olmuştu. 

Daha sonra AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan, yaptığı açıklamada, "Meclis üyesi arkadaşlarımızın haklı tepkilerini bastırmak ve yıldırmak amaçlı yapıldığı ortada olan eylemlerden dolayı bir süre önce bu eylemleri gerçekleştiren kişiler hakkında şikayetçi olmuştuk. Bu eyleme karışan kişiler; başta şahsım olmak üzere, Odunpazarı Belediye Meclis Üyelerimizi, İl Başkan Yardımcılarımızı da 1000’den fazla kez anlamı, bağlamı belirsiz sorular ile ismen işaretleyerek, huzur ve sükunu bozmak dışında bir amaçlarının olmadığı apaçık ortadır! Ancak yine de Cumhuriyet Halk Partisi üyeleri de dahil siyasetin, fikir ortaya sürmenin de anlamlı ve yapıcı şekilde gerçekleştirilmesi temennisi ile devam eden davalardaki şikayetimizden arkadaşlarım ve şahsım adına vazgeçiyoruz..! Umuyoruz ki! bundan sonra vakitlerini topluma faydalı olacak, olumlu amaçlar ile değerlendirirler" diyerek şikayetlerini geri çektiklerini açıklamıştı. 

Öte yandan şikayetin geri çekilmesini de kabul eden CHP yöneticilerinin "Zaten beraat edecektik" türünde açıklamaları da tartışma yaratmış,
AK Partililer de "CHP'liler zaten beraat edecekse neden şikayetin geri çekilmesini kabul etti, yargılanmanın devam etmesini isteyerek dedikleri doğruysa beraat edebilirlerdi" tespitiyle ilginç bir noktaya dikkat çekmişti. 

"Bunu haber diye servis eden il başkanına ne denir?"

Konuyla ilgili AK Parti Eskişehir Tanıtım ve Medya Başkanı Hasan Burgaz'dan da dikkat çeken bir paylaşım geldi. 

Hasan Burgaz, sosyal medyadaki paylaşımında, Sözcü gazetesinde konuyla ilgili yayınlanan ‘AKP, kaybedeceğini anladığı davadan vazgeçti’ haberine dikkat çekerek, "Bahsi geçen ceza davasında şikayete konu olan paylaşımların bir tekinde bile bu sorular yoksa, bunu haber diye servis eden il başkanına ne denir? “Doğrucu” mu?" dedi. 

Şikayet konusu olan paylaşımlarda o sorular yok... 

Sözcü gazetesinin haberinde, "'10 bin dolar alan siyasetçi kim?', '128 milyar dolar nerede?' şeklinde paylaşımda bulunan CHP Eskişehir il yöneticileri hakkında suç duyurusunda bulunan AKP Eskişehir İl Başkanlığı şikayetlerinden vazgeçti. Kararı değerlendiren CHP İl Başkan Yardımcısı Ulaş Kutlu, "AKP, bu davayı da kaybedeceğini çok iyi bildiği için, bu hafta alelacele bu davadan şikayetini geri çekmiştir" dedi" ifadeleri yer alıyordu. 

Hasan Burgaz, AK Partilerin şikayetçi olduğu paylaşımlarda, Sözcü gazetesinin haberinde geçen soruların yer almadığına dikkat çekmiş oldu. 

Ayrıca, Sözcü gazetesinin haberinde görsellerde Eskişehir AK Parti il binasında asılan "128 milyar dolar nerede" gibi pankartlara yer verilmesi, ancak AK Partililerin şikayetleri ile bu pankartların da bir ilgisi olmaması da dikkat çekti. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@