banner163

Hasan Burgaz'dan müthiş gol!

Türkiye'nin gündemine oturan Yılmaz Büyükerşen'in eşi Seyhan Büyükerşen'e ait ruhsatsız yapıldığı belirtilen evi savunan CHP'li Nuray Akçasoy'un sözlerine AK Partili Hasan Burgaz'dan çok konuşulacak bir yanıt geldi...

SİYASET 14.01.2021, 21:53 14.01.2021, 22:14
Hasan Burgaz'dan müthiş gol!

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'in eşi Seyhan Büyükerşen adına ruhsatsız olarak yapıldığı ve imar barışı başvurusunda da usulsüzlük yapıldığı iddia edilen evle ilgili tartışmalar sürüyor. 

Söz konusu evle ilgili katıldığı canlı yayında açıklamalarda bulunan Eskişehir Kent Konseyi Başkanı ve Eskişehir Büyükşehir Belediyesi meclis üyelerinden CHP'li Nuray Akçasoy'a AK Parti İl Başkan Yardımcılarından Hasan Burgaz çok konuşulacak bir yanıt verdi. 

Akçasoy: Yapı kayıt belgesindeki ölçüm yanlış, belgeden şüpheliyim

Nuray Akçasoy, gündemdeki söz konusu evin yapı kayıt belgesinde belirtilen 148 metrekarelik ölçümün yanlış olduğunu savunarak, yapı kayıt belgesinden şüphe duyduğunu belirtti. 

Hasan Burgaz: İyi de yapı kayıt belgesi kişilerin beyanı üzerine düzenlenir... 

Hasan Burgaz, Akçasoy'un bu sözleriyle ilgili sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "Es TV’de Nuray Akçasoy “Kaçak Villa” ile ilgili yapı kayıt belgesinde belirtilen 148 m2 nin ölçüm olarak yanlış olduğunu, yapı kayıt belgesinden de şüphe ettiğini idda ediyor.. İyide; “Yapı kayıt belgesi e-devlet üzerinden kayıt da bulunan kişilerin beyanına esas düzenlenir” ifadelerine yer verdi. 

Neslihan Çavdar: Başvuru yapan kişinin kendidir, buna onay veren kurum yoktur

AK Parti İl Başkan Yardımcılarından Neslihan Çavdar da, Hasan Burgaz'ın bu paylaşımını destekleyen bir tweet atarak, "Başvuru yapan, onay veren kişinin kendisidir. Buna onay veren bir kurum yoktur!" ifadelerine yer verdi. 

Hasan Burgaz'ın Nuray Akçasoy'un o sözlerine verdiği yanıt sosyal medyada çok konuşuluyor. 

Söz konusu ev ve iddialarla ilgili AK Parti İl Başkanlığı bugün çok sert bir açıklamada bulunmuştu... Okumak için tıklayın

AK Parti'den çok sert Büyükerşen açıklaması! "Bu sorulara cevap vermeli"

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@