Murat Özcan'dan önemli uyarı: Seçim bütçesiyle Odunpazarı'nı borç içinde bırakacaksınız!

Odunpazarı Belediye Meclisi'nde AK Parti Grup Başkanvekili Murat Özcan, Odunpazarı'nın geleceği için uyarılarda bulundu, hazılanan bütçenin seçim bütçesi olduğunu ve Odunpazarı'nı geleceğine büyük zarar vereceğini belirterek uyardı. 

SİYASET 11.10.2022, 12:00 11.10.2022, 12:04
Murat Özcan'dan önemli uyarı: Seçim bütçesiyle Odunpazarı'nı borç içinde bırakacaksınız!

Eskişehir'de Odunpazarı Belediye Meclisi'ndeki bütçe görüşmelerinde AK Parti Grup Başkanvekili Murat Özcan, Odunpazarı'nın geleceği için uyarılarda bulundu, hazırlanan bütçenin seçim bütçesi olduğunu ve Odunpazarı'nın geleceğine büyük zarar vereceğini belirtti. 

"En kötü yatırım yılı rekoru size ait" 

Özcan, "4 yıldan beri söylüyoruz. 4 yıldır neden yatırım yapılmıyor. Bu belediye 2 yıl önce tarihinin en kötü yatırım yılını geçirdi. Bu rekor size ait. 4 yıl boyunca 2019'un borçlarını eriteceksiniz. 2023 yılında yatırım yapıp, kurdele kesme politikaları ile seçimlere gitmeye çalışacaksınız. Maalesef önümüzdeki sene meclis salonunda 2024'e ciddi bir borç transferi konuşulacak, uyarıyorum" diye konuştu. 

"Bu seçim bütçesi ve borçlanma ile seçimden sonra kim gelirse gelsin, sadece borçlarla uğraşacak" 

Özcan, "Seçimden sonra Millet İttifakı'ndan biri de belediyeyi yönetse 4 yıl boyunca 'kriz vardı, borç çoktu' sözleriyle belediyeyi yönetmek zorunda kalır. Eğer Cumhur İttifakı'nın bir üyesi seçimlerinden sonra belediye yönetirse oldukça yüksek bir miktar borcu ödeme sorunu ile karşı karşıya kalacak" diyerek hazırlanan bütçenin ve yapılanların Odunpazarı'nın geleceğine büyük zarar vereceğini ifade etti. 

Murat Özcan, "4 yıl iş yapmadan sadece 2023'te yatırım yapmayı hedefleyen bir belediye toplamda 8 yıldan beri sadece 350 milyon yatırım yapabilmiş. Bu kadar yatırımı bu belediyenin borçsuz yapma şansı yok. Borçsuz yapma marifetiniz varsa sayın başkan 4 yıldır neden yapmadınız" dedi. 


"Açıklarsınız kaç milyon dolar borç yaptığınızı..."

Murat Özcan, "İki dönemdir belediye başkanısınız. Elbette AK Partili Burhan Sakallı dönemi ile karşılaştırma yapacağız. Biz daha çok şey yaptık diyorsanız da, önümüze evraklar, inkar edilemez bilgiler konulması lazım. Bunları seçimde de dile getireceğiz. Açıklarsınız kaç milyon dolar borç yaptığınızı, biz de bunların karşılığında neler yaptığınızı açıklarız. Halkımızın takdirine de hepimiz boyununu bükmesi gerekir" dedi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@