Bakan Çavuşoğlu Eskişehir'de depremzedeler ve gençlerle bir araya geldi

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Eskişehir'de katıldığı "Hemşehri dernekleri iftar programı" sonrasında depremzedeler ve gençlerle de bir araya geldi.

SİYASET 08.04.2023, 12:45 08.04.2023, 12:54
Bakan Çavuşoğlu Eskişehir'de depremzedeler ve gençlerle bir araya geldi

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Eskişehir'de katıldığı "Hemşehri dernekleri iftar programı" sonrasında depremzedeler ve gençlerle de bir araya geldi. 

Eskişehir'deki depremzedelerle bir araya geldi, taleplerini dinledi 

Programları kapsamında Çavuşoğlu, Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Doğan Aslan Bey Öğrenci Yurdu'nda misafir edilen depremzede vatandaşlarla bir araya geldi. Depremzedelerle sohbet eden Çavuşoğlu, taleplerini ve isteklerini dinledi.
 

Kafelerde gençlerle sohbet etti 

Çavuşoğlu daha sonra Bağlar Mahallesi'nde bulunan kafeleri ziyaret ederek gençlerle buluştu ve onlarla bir süre sohbet etti.

Öğretmenevi'nde Gençlik Buluşması... Gençlerin sorularını yanıtladı, birlikte sahur yaptı 

Çavuşoğlu ardından Eskişehir Öğretmenevi'nde düzenlenen "İlk Oyum AK Parti'ye, İlk Oyum Erdoğan'a" adlı gençlik buluşmasına katıldı.

Gençlerle burada sahur yapan Çavuşoğlu, onların sorularını yanıtladı. Çavuşoğlu'na AK Parti Eskişehir Milletvekilleri Prof.Dr. Nabi Avcı ve Prof.Dr. Emine Nur Günay ile AK Parti İl Başkanı Süleyman Reyhan da eşlik etti.

Bakan Çavuşoğlu: Eskişehir'i adaylık için değil, gönülden seviyoruz

Çavuşoğlu İsrail'e resti çekti! Eskişehir'den İslam dünyasına çağrıda bulundu

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@